Tillbaka

Tusen Trädgårdar 10 år – Jubileumsår med trädgårdsfest!

Tusen Trädgårdar fyller 10 år och det blir trädgårdsfest över hela landet. Sök trädgårdar och lägg upp din egen trädgård på www.tradgardssverige.org.

Tusen Trädgårdar är ett arrangemang, en dag, som går av stapeln vartannat år tillsammans med engagerade trädgårdsentusiaster i hela landet. Följ Tusen Trädgårdar på sociala medier. www.facebook.com/groups/tusentradgardar och #tusenträdgårdar.

Alla är välkomna! Riksförbundet Svensk Trädgård bjuder tillsammans med trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson och Studiefrämjandet in till Tusen Trädgårdar söndagen den 28 juni 2020 kl 10-17.

Välkommen att visa din trädgård!
Alla som är en del av trädgårdssverige är inbjudna – alla som har privata trädgårdar och alla offentliga trädgårdar: stadsparker, friluftsmuseer, botaniska trädgårdar, kyrko­gårdar, slotts- och herrgårdsparker, plantskolor, handelsträdgårdar, koloniträdgårdar, skolträdgårdar, trädgårdar vid hembygds- och bygdegårdar – alla är välkomna att delta!

Anmäl din trädgård på www.tradgardssverige.org startar februari 2020 (sista anmälningsdag är 1 juni)

Den som är ovan datoranvändare kan få hjälp av Studiefrämjandet att registrera sin trädgård. Du finner din lokala avdelning och kontaktperson på www.studieframjandet.se/tusen. Studiefrämjandet kan också bistå med studiecirklar inför Tusen Trädgårdar, lokal marknadsföring, försäkring och handfasta tips. Riksförbundet Svensk Trädgård tillhandahåller trädgårdsrådgivning och en kunskapsbank på www.tradgard.org.

Följ oss på Facebook
Låt dig inspireras och håll dig uppdaterad om det senaste genom att följa oss och gå med i vår facebookgrupp Tusen Trädgårdar.

Lägg upp bilder!
Vi är nyfikna och vill gärna höra hur det förbereds inför den 28 juni 2020.
Vi uppmanar alla att ta bilder i trädgården och lägga upp på Facebook och Instagram eller andra sociala medier, och ange #tusenträdgårdar. Det går också bra att mejla bilder till info@tradgardssverige.org och berätta om den egna trädgården.

Väl mött den 28 juni 2020!

Funktioner

Övrig information

Kontakt

  • Samarrangemang: Riksförbundet Svensk Trädgård, trädgårdsjournalist Gunnel Carlson, Studiefrämjandet