Det blir gjort!

En fördel med Tusen Trädgårdar är att saker och ting blir gjorda.

Den här högen som bara vuxit på blir plötsligt flyttad. De där träden som skulle beskäras får en fin krona. Och muren som varit mer grå än vit skiner igen.

Utan Tusen Trädgårdar hade det kanske inte hänt.

Man måste ha ett mål.

Hos mig är det det galet växande rynkolvonet som ska tuktas. Nu eller aldrig. Från början växte det så snyggt och grafiskt och jag var glad att det trivdes eftersom jag hört att det var lite kinkigt Nu är det mer än växtvilligt och när det blommar fäller det fruktansvärt mycket frömjöl. Och blad. Så där ska såg och sekatör få jobba i helgen.

Det är också dags att klippa lite häckar. Men muren den är nymålad tack vare maken och muren har samma form – med ett steg – precis som buxbomhäcken bakom. Man ska ha kul i trädgården oxå, det är viktigt. Och katten Hjördis tyckte det blev väldigt fint!

Så jobba på, inte bara för att det kan komma ett och annat besök den 28 juni utan mest bara för din egen skull.

Man blir så himla nöjd när jobbet är gjort och man står där och njuter av sin alldeles gena trädgård. Ingen annan hade gjort den bättre!

Kommentarer