Gokväll i morgon

Sista Gokväll för säsongen i morgon tisdag för mig. Har förpackat väskan…

I år är det tio år sedan jag var med i Gokväll för första gången. Då var det 2007 och jag hade just sagt upp mig från SVT. Tufft gjort tycker jag fortfarande. Men för mig var det helt rätt beslut. När jag inte kunde få fortsätta göra trädgårdsprogram på heltid var alternativet lätt. Hellre frilansliv än att bli en surhög på jobbet…

Så glad jag är att jag tog det steget. Tio år drygt som frilans inom trädgårdsvärlden har varit så kul.

I Gokväll har jag fått göra teve ändå. Å så har jag skrivit mina böcker, guidat på trädgårdsresor över hela världen ( Sydafrika helt klar bäst hittills), pratat trädgård på mässor och fått intervjua de duktigaste och klokaste i den gröna världen. Monty Don på Sofiero nu senast!

IMG_0720

Tack Susanne och Annika för det!

Ja jag har världens bästa jobb och i morgon ska Pekka Heino och jag fira Gokväll 20 år.

Och, att det är 310 år sedan blomsterkungen föddes. Kolla hur jag ger honom en eloge SVT 1 kl 18.45 i morgon, tisdag!

IMG_0395

Kommentarer