Gör er egen runda!

I år är det ju som ni vet inget Tusen Trädgårdar.

Men jag vet att ni är många ute i landet som har era egna trädgårdsrundor när era medlemmar öppnar sina grindar för besök.

Nu tänkte vi underlätta för era medlemmar att hitta till trädgårdarna och få info om dem i förväg genom att erbjuda er att lägga ut era lokala trädgårdsrundor på Trädgårdsriket, www.tradgardssverige.org

Vi skapar då er lokala trädgårdsrunda som en egen sökgrupp på Trädgårdsriket och så registrerar de som ska visa sina trädgårdar dem på sidan med bilder, karta, info mm – precis som inför Tusen Trädgårdar. På så vis blir er runda och trädgårdarna sökbara för alla som vill vara med.

Kanske finns några av trädgårdarna redan på Trädgårdsriket, då väljer de bara er egen runda genom att logga in och Redigera sin egen trädgård.

Vad behöver ni i föreningen göra? Kontakta mig, Gunnel (gunnelcarlson56@gmail.com) i god tid före er runda. Vi skriver tillsammans en beskrivning av rundan med alla fakta och sedan ser ni till att era medlemmar som ska vara med och visa registrerar sig på sidan. Kolla gärna under fliken på startsidan hur Huddinge Botkyrkas runda presenteras.

Varför vill vi ha med er på det här? Jo, för att visa hur stort det är med trädgård i Sverige och vilka fantastiska gröna rum det finns runt om i landet. Trädgård är en folkrörelse helt enkelt!

Kommentarer