Heja våren – nu åker vi!

Jisses. Jag har just uppdaterat mitt kalendarium på www.tradgardssverige.org och insett att jag inte kommer att vara hemma så mycket i vår…

Min jobbvår startar i morgon i Falkenberg. Det är första stoppet på Trädgård till tusen-turnén i Studiefrämjandet och Riksförbundet Svensk Trädgårds regi för att locka så många som möjligt av er att visa era trädgårdar på Tusen Trädgårdar den 3 juli. Du hittar mig här i februari månad: https://www.studieframjandet.se/Hitta-ditt-intresse/Miljo–samhalle/Odling–tradgard/Tradgard-till-tusen/

Och sen rullar det på hela våren – från Boden till Malmö kommer jag att prata trädgårdar, svenska och europeiska ( apropå min nya bok Gunnels 100 gröna pärlor i trädgårdseuropa), nya och gamla, stora och små.

Vill du veta exakt var jag är så kolla kalendarium under Gunnels blogg på Trädgårdsriket.

Vi ses säkert någonstans i Sverige i år!

tut2016

Kommentarer