Om precis sex månader är jag beredd

I dag är det sex månader och en dag kvar. Den 3 juli i år är det dags för Tusen Trädgårdar. För fjärde gången ska då Sveriges bästa, roligaste, trevligaste, skönaste, enklaste och kanske till och med märkligaste trädgårdar öppnas för besök.

Så här dags om sex månader kommer jag att känna mig väldigt uppspelt inför dagen och förhoppningsvis  också ganska nöjd. Visserligen behöver man inte göra något särskilt inför Tusen trädgårdar, men det är klart att det blir lite extra fix dagarna innan. Kanske blommar min nya ros Ghislande de Féligonde då?

Just nu tittar jag bland gamla bilder från min trädgård för att påminna mig om hur den ser ut under tidig sommar. Vad behöver kompletteras? Vad ska beskäras när våren kommer och är det något jag kan göra redan nu? Häromdagen tänkte jag gräva upp min Ginkgo biloba och plantera den på ett nytt ställe. Men idag är det fyra minus så det var kanske tur att det inte blev av. Men före den 3 juli ska det hända.

Kolla runt på Trädgårdsriket vilka trädgårdar som finns här redan nu och bestäm dig sedan för att vara med själv. Klicka på fliken Tusen Trädgårdar på startsidan så får du veta hur man gör.

Välkommen!

Kommentarer