Väskan är packad

Packar väskan.

I morgon bitti blir det tidig avfärd mot Umeå. Taxin hämtar 05.15.

Hu!!!!

Tur att det är så kul att vara med i Gokväll och att människorna som jobbar med det programmet är så trevliga.

Och att jag är en fena på att packa handbagage.

Drog just igen dragkedjan på bagen som rymmer ett antal lerkrukor, suckulenter, ett par begonior, någon stickling. En del av växterna som ska med handlade jag här på danska Gröntorvet i torsdags. Resten får jag skickat från Helsingborg. Så allt behöver jag inte packa ned i väskan. Kunde blivit lite småttigt i rutan då tror jag.

Men det känns helt hanterligt att resa med grön packning numera. Klarar handbagagegränsen utan problem.

Och ja, man får flyga med växter!

Eftersom det bara är januari fortfarande så ska jag prata krukväxter, omplantering, sticklingar och krukor.

Håll extra utkik efter pelargonen ’Harald’ som dyker upp i rutan imorgon.

Vi ses SVT1 tisdag kl 18.15!

Kommentarer