Det blir en grön midsommar och Tusen Trädgårdar

Pionerna är förbi och min fantastiska doftande schersmin har tappat doften. Lykkefund blommar för fullt just nu liksom Rose de Resht, men de är inte långvariga.

Nä, det får blir en grön midsommar hos mig. Och lika grönt när det är dags att öppna grinden för Tusen Trädgårdar den 29 juni.

Kanske blommar mina stockrosor då och de är förvisso imponerande, men inte så unika.

Det är helt ok, träd och buskar är också trädgården och jag kommer förstås att pynta lite extra med sommarblommor – för säkerhets skull.

Glad Midsommar till er alla önskar jag med bilden från Trädgårdskapmen som vi spelade in förra sommaren. Att göra midsommarstång är inte så lätt som ni ser. Men Peter Bengtsson var trots allt ganska nöjd med sin, därför har han fått lite extra färg som tröst för att han inte vann. Vann gjorde Tony som dekorerat sin stång med små rosa rosenblommor. Romantiskt precis som det ska vara vid den här tiden ju!

Kommentarer