Roligt med beröm!

Det är verkligen väldigt roligt att få beröm. I går kväll satt jag och läste Kvällsposten och fick plötsligt se rubriken Grönt är tv-skönt. I hela sin söndagskrönika recenserade och berömde Per Hägred Trädgårdskampen. Bättre än både Melodifestivalen och Sveriges mästerkock tycker han. Inte dåligt!
Och jag blev så himla glad.
De senaste veckorna har massor med männsikor som jag mött på stan, på tåg, på fest och på flygplatser kommit fram och talat om hur mycket de gillar programmet. De lär sig något och de älskar deltagarna. Var och en har sin egen favorit. En tioårog flicka på Kastrup gillade Magda bäst, många älskar Peters galenskaper och Tony är favorit pga sin skicklighet. Min mellandotter Maja som i våras för första gången skaffade odlingslott hejade på Johan och Jessica. Så i finalen får hon hålla på Jessica.

Vi fick en del kritik i början från de som är riktiga trädgårdsentusiaster, det klagades på klipp, tempo, innehåll osv. Nu har det varit lite tystare och jag tror det beror på att programmet växer. Inte så konstigt kanske med tanke på att deltagarna blir färre och man därmed kan ge mer plats för innehåll och kunskap.

Titta nu du också – i morgon kväll kl 20.00 SVT1 – dags för final i Trädgårdskampen.

Kommentarer