Snön faller – pyttelite

När man bor i södra Sverige, på gränsen till Danmark behöver man inte vara särskilt rädd för snö och kyla. I dag ligger det lite pudersnö – samtidigt som snödropparna är på väg och trollhasseln blommar på. Ganska skönt tycker jag. Behöver inte elda på så hårt varken på den inglasade balkongen, där kamelian blommar, eller i orangeriet där alla medelhavsväxter vilar just nu. Vet ju att mycket av januari och hela februari fortfarande är kvar men så här års försöker jag nonchalera det så gott det går…tradgardsredskap

Tänker trösta mig med tulpaner i dag. Ska köra till Hvilan där de har försäljning av egenodlade tulpaner varje fredag och lördag. Förhoppningsvis hittar jag också lite vårlökar att ta med till Gokvällstudion på tisdag. Då ses vi i gen, i tvrutan Gokväll SVT1 kl 18.15 och andra delen av Trädgårdskampen kl 20.00.

Kommentarer