Tusen tack alla trevliga trädgårdsmänniskor

Massor med glada människor – och en och annan ledsen…. En lång härlig dag går mot sitt slut och jag sitter med leende på läpparna. I min trädgård var det en strid ström hela dagen och fantastiskt roligt att se så många hemma hos mig. Nyfikna, glada, frågvisa och trevliga. Just nu är gräsmattan lite trött – och jag också.

Kan bara beklaga att några hamnat i trädgårdar som inte varit öppna. Man måste välja Tusen trädgårdar i databasen för att komma rätt. Beklagar också att sidan stundtals var långsam. Jag tittade in på sidan flera gånger under dagen och hos mig rullade den på ok. Lovar att vi ska ta till oss all kritik till nästa gång.

Tusen Tack till alla er som öppnade era trädgårdar och lika många tack till er som besökte dem!
Sverige är ett underbart trädgårdsland!!!

Kommentarer