Grattis Jenny!

Grattis Jenny Eberlén!
Du vann fototävlingen som vi utlyste i samband med Tusen Trädgårdar då vi efterlyste bilder från möten i trädgården under dagen.

Bilden kallar Jenny ” En sista förberedelse vid Solstugans trädgård”. Trädgården ägs av AnnaKarin och Paul Nord och ligger i Alingsås kommun, Västra Götalands län.

Så här skriver Jenny: ” Det är mycket som skall fixas in i det sista innan besökarna kommer. En välkomnande entré är viktig. Det är som bekant första intrycket som är det viktigaste. Denna söndag var en solig och varm dag. Besökarna, både kända och okända, kom för att beskåda en trädgård full med blommor.

Anten-Gräfsnäs Museijärnväg som ligger granne med trädgården gjorde sitt bästa för att skapa en sommaridyll för besökarna. Kakor och kaffe i mängder kunde köpas där och pengarna gick till barncancerfonden. Jag, en kompis och trogen besökare tar alltid med mig kameran när jag kommer hit.”

Jenny får ett ex av Gunnels bok ”Min gröna passion” som tack för sin fina bild.

Kommentarer