Jag var med!

Vilken underbar dag! Tusen tack till alla er som kom till min trädgård på årets Tusen trädgårdar. 1380 besökare på 7 timmar och inte ett visset blad, inte en gren knäckt och inga krukor välta. Ni kom, såg och frågade och var verkligen intresserade av min trädgård. Det gillar jag.

Min granne Monika och dottern Lisa såg till att slussa in er lugnt och fint och sen var det bara att mingla på. Det gjorde ni bra.

Min trädgård är inte stor, 800 kvm, men full av rum och det var kul att se alla gå runt och försvinna bakom buxbomhäckar och syrensnår. Alla dök upp igen!

Jag hade hängt lappar på de växter som sticker ut mest just nu, persikan ’Frost’ beundrade många liksom katalpaträdet som tackochlov höll sig och fortfarande blommade. Den röda frukten på fotbladet, Podophyllum, hade inte fått någon skylt – alltså ville många veta vad det var. Och så många som undrade varför jag har lerkrukor uppochner på pinnar? Bara på kul, och lite för att man inte ska sticka ut ögonen när man rensar i rabatten.

Väldigt roligt också att så många tog buss, cykel och motorcykel så att trafiken inte proppade igen den lilla Hemgatan. Mycket klokt!

Tusen tusen tack alla ni som kom. Det här gör vi om!!!

jag-var-med2

jag-var-med3

jag-var-med4

Kommentarer