Tiden rusar – och jag med den

Tiden bara rusar – redan juli. Men oj vad jag fått mycket gjort sen sist. Orangeriet har blivit inflyttningsklart, om än ej ännu kalkmålat. Carporten är på väg upp och jag har gjort en ny gång med gammal betongsten. Så mycket det gör att man bara rensar upp lite, tar bort gammalt fult gräs som ändå inte vill växa. Lägger en markduk och så lite grus och sten på. Kantar med barkmull, jag är mycket nöjd!

I skuggan står den fina bänken och är snart helt invuxen i grönska och vid entrén har Nevadan just blommat över. Vilken ros! När jag just hade köpt den som buske sa gurun Folke Mattsson på sin finaste finlandssvenska att Nevada, den ska man bara köpa på stam… Jo, jag kan förstå vad han menar men nu är det ju en buske jag har och den är såååå snygg.

Sommaren ilar på och just nu är det rosfest över hela Sverige. Vilka rosor har du i din trädgård? Skriv på vårt forum och tipsa om din bästa ros. Och glöm inte att anmäla din trädgård till Tusen trädgårdar den 8 augusti. Det går fort nu.

Som sagt.

som-i-sangen4

hemma-hos-mig2

tiden-rusar2

Kommentarer