Kolla hur jag har det – och missa inte Gokväll

Det är kallt och eländigt hemma hos mig just nu. Och uppställt! Vårt garage ska bli orangeri. Då måste bilen få en carport, infarten ny beläggning, jord flyttas runt och pallar med tegel placeras lite här och var. Men visst blir det snyggt med röda fönster på det gamla uthuset? Orangeri blir det för att det finns en stenmur mot baksidan och glasat parti ( det kommer två röda fönster också) mot väster. Fattas bara en inbyggd värmekanal, men det får vara för mig.

Samtidigt som allt detta händer kommer SVTs Gokväll med Joachim Vogel på besök. Det är verkligen inte synd om mig. Tack vare att tv kommer till trädgården blir den fin. Då måste man ju lägga tiden där i stället för inomhus…

Aurikulorna är fantastiska. Jag har fått bort ännu lite gräsmatta. Jag har sått mer ruccola, rädisor och satt plantor av mangold. Underbart gott ska det bli. Och i rabatten har ormbunkarna krullat upp sig i det här helt underbara stadiet.

Så våren – kom an, vi är redo!!!

Kolla SVT1 kl 18.15 både den 11 och 18 maj så ser ni hur jag har det.

kolla-hur-jag-har-det2

kolla-hur-jag-har-det3

kolla-hur-jag-har-det4

Kommentarer