Våren är på gång – liksom jag

Auriculorna är omplanterade, fågelbadet fyllt och halskråsdahlian på plats i sin kruka. Kom nu våren! Och sommaren – jag är beredd. Så beredd man nu kan bli när nästa resa går till Umeå. Kolla in SVT1 Gokväll kl 18.15 på tisdag. Lite vårgodis plus en del planterande i norr blir det.

Kan inte låta bli att tänka på favoritserien Brideshead revisited vars inspelningsplats jag och maken besökte i feburari. Castle Howard ligger i Yorkshire i England. Imponerande palats. Mycket gräsmatta att klippa och fontäner att putsa på. Tänk att bo så!

Glad att jag bara har 800 kvm att ta hand om. Just nu är en del av trädgården mest upptagen av maskiner och starka män. Garaget är på väg att förvandlas till orangeri.
En dröm är på väg att gå i uppfyllelse. Ni ska få se! Snart…

varen-ar-pa-gang2

varen-ar-pa-gang3

varen-ar-pa-gang4

Kommentarer