Ni kommer väl?

Ett underbart vårregn faller över Arlöv. Det är vårdagjämning och kvällarna känns redan ljusare. Hade tänkt städa växthuset i dag men det är för mycket som måste ställas ut och bli blött då.

Planerar stort för årets händelse -mässan Nordiska Trädgådar i Stockholm. Den öppnar den 8 april i Älvsjö. Ni kommer väl? Den skånska trädgården som jag är ansvarig kommer att innehålla blommande äppleträd, sprickfärdiga magnolior, bokhäckar som skiftar mellan brunt och grönt, tulpaner, julrosor, kamelia, perenner – kort sagt skånsk vår! Ett hamlat pilträd opch roligt konsthantverk blir det också. Och så en buxbomhäck förstås. Roligt men jobbigt. Logistiken dit och hem kräver sin man (kvinna):

Så nu ska jag boka biljett till Stockholm och sedan ut i trädgården med paraply. På måndag väntar Strängnäs och på tisdag Borlänge. Kanske ses vi där?

ni-kommer-val2

ni-kommer-val3

ni-kommer-val4

Kommentarer