Välkomna till vintern- och till den 8 augusti

Vilken vinter! Tio minus till och med i min skånska trädgård. Kallt är det och lite ångrar jag att jag just i år planterade ut min kamelia i rabatten. ”Det blir ju aldrig så klart på vintern här…” Nåja, man får stå sitt kast.

Tack, tack, tack till alla ni som anmält er till Tusen trädgårdar. Över två hundra privatträdgårdar är nu registrerade för dagen, den 8 augusti, då hela Sveriges gröna rum ska öppnas. Det handlar alltså om att vilja visa sin trädgård för andra den dagen. Och jag är så glad att ni är många som redan är med. Planeringen för själva dagen börjar nu, och i nyhetsbrev framöver kommer ni att få veta mer om dagen.

Men, kolla gärna din registrering – säkert finns det mer att berätta om din trädgård, lägg in bilder och gör oss sugna på att titta in hos just dig!

Du loggar in med din mejladress och ditt lösenord. Klickar på Dina trädgårdar när din profil kommer upp och redigerar i den befintliga trädgården.

Lycka till! Vi ses i år!

valkomna-till-vintern2

valkomna-till-vintern3

valkomna-till-vintern4

Kommentarer