Nu är det tid att tänka på att vara med

Januari är en lugn månad. Och med en vinter som denna är det inte ens lönt för en skåning att tänka trädgård. Eller jo, just tänka finns det gott om tid till. I år tänker jag inte så mycket på min egen trädgård som på era.

Varje dag anmäler sig nya trädgårdar till Tusen Trädgårdar och det är väldigt spännande att se vilka som är med. En vinodling i Bohuslän, en rosenträdgård på Österlen, en prisbelönt träddgård i Vinslöv, en ny botanisk trädgård i Lycksele, ett gäng trädgårdsamatörer i Sörmland – spännvidden är enorm.

Med Tusen Trädgårdar och databasen på Trädgårdsriket kommer vi att få en fantastisk chans att kolla hur Sveriges trädgårdar faktiskt ser ut. Anmäl dig du också – nu när det är januari och trädgården ändå inte tar upp all din tid!

nu-ar-det-tid2

nu-ar-det-tid3

nu-ar-det-tid4

Kommentarer