Jag är trött på det här nu – längtar våren!

Jag är trött på det här nu. Trött på snö och kyla och vill ha vår. Men den dröjer säger de som kan skåda i fjärran. Inte ens katterna är så glada att gå ut. Pust.

Låter tiden gå med att tänka på trädgård i stället. Just nu är det mässan Nordiska trädgårdar i Älvsjö som upptar mycket av min tid. Ska göra en skånsk visningsträdgård där så nu står bokhäckar, magnolior och tulpaner på drivning. Kommer nog att bli väldigt fint men hu så mycket jobb. Och så ska vi ha äpplen där. I dag såg jag att Tage A också ska göra en trädgård där, med grisar! Så jag får hoppas att inte grisarna kommer lösa för då äter de väl upp våra äpplen!

Tänker också mycket på Tusen Trädgårdar. Ni kollar väl vilka som är med? Sök i databasen och om du söker på landskap så är ett tips att de trädgådar som ligger längst ner i sökraden som kommer upp är de senast anmälda. Lite avigt – men så är det. Nu börjar det komma med lite fler offentliga gröna rum också. Enköpings parker har anmält sig och Brunstorps gård i Jönköping bland andra. Håll koll vem som är närmast dig. Och tipsa dina trädgårdskompisar att vara med – Tusen Trädgårdar den 8 augusti. Vi ses väl då????

jag-ar-trott-pa-det-har2

jag-ar-trott-pa-det-har3

jag-ar-trott-pa-det-har4

Kommentarer